Dezert s nadýchanou kokosovou pěnou připravíte díky šlehači raz dva. A kdyby bylo třeba oslavu odložit, vydrží vám pěna v lahvi i do příště!
PŘÍPRAVA 10 MINUT + CHLAZENÍ, PRO 4 OSOBY, VELMI SNADNÉ
V odměrce smícháme kokosové mléko, cukr, smetanu a případně i rum. Směs vlijeme do vychlazeného šlehače, uzavřeme hlavicí a použijeme jednu bombičku Kayser.
Těsně před podáváním vrstvíme do pohárů banány, čokoládu a hobliny kokosu.
Na šlehač nasadíme tulipánovou trysku, poháry doplníme pěnou a ozdobíme hoblinami čokolády.
150 ml kokosového mléka
2–3 lžíce moučkového cukru
200 ml kvalitní smetany na šlehání (min. 33%), vychlazené
1 lžíce rumu (lze vynechat)
hrst hoblin kokosu
80 g hoblin tmavé čokolády
Soutěž o 8 šlehačů Kayser a bombičky
Soutěžní otázka
Kolik dní minimálně vydrží šlehačka ve šlehači KAYSER?
Odpovědět